Vraag?

Caviawijzer

Heb je een vraag die nog even kan wachten, een suggestie voor de website, of heb je een bijzonder verhaal dat je met ons wilt delen? Stuur jouw bericht naar: info@caviawijzer.nl

Correspondentie (let op uitsluitend brievenbuspost)
Caviawijzer
T.a.v. Redactie – BOX C0277
Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam

Ziek dier?

Heb je een ziek dier? Maak dan een afspraak met een dierenarts. Bereid je het bezoek aan de dierenarts voor?

Ziek dier – SPOED

Heb je een ernstig ziek dier? Bel dan naar een dierenarts in de buurt en geef aan dat het om een spoedsituatie gaat. Buiten kantooruren zoek je het beste contact met een spoedarts via het spoednummer van jouw dierenarts.

Vraag n.a.v. dierenartsbezoek

Heb je na het bezoek van de dierenarts toch nog een vraag, bijvoorbeeld over jouw zieke cavia, voorgeschreven medicatie of behandeling, en betreft het geen spoed, stel je vraag dan op de Facebookpagina Caviadokter. Ben je nog geen lid, dan moet je eerst een verzoek indienen. Veelal krijg je snel toegang en kun je jouw vraag stellen.

Technische vragen over de website

Voor technische vragen over deze website kun je contact opnemen met Marsprine. Het is het medische communicatiebureau dat deze website heeft ontwikkeld en gerealiseerd. Je kan ze bereiken op info@marsprine.com

Inhoud van deze website is onderheven aan veranderingen, tevens beschermd met auteursrechten. Deel de link, niet de schermafbeelding!