Dierenartsen Drenthe

DIERENARTSEN IN DRENTHE DIE CAVIA’S BEHANDELEN
(DIERENARTSEN VAN DE CAVIADOKTER-LIJST)
Zoek jij een algemene dierenarts bij jou in de buurt met interesse voor het behandelen cavia’s? De hieronder vermelde dierenartsen hebben de tweedaagse nascholing van Caviadokter gevolgd. De vermelding op deze website is een service, verleend aan de Caviadokter Facebookgroep. Deelname aan deze tweedaagse nascholing is het enige criterium van deze vermelding.

Helaas zijn er op dit moment geen dierenartsen, die aan de cursus hebben deelgenomen, in Drenthe werkzaam. Woon jij in Drenthe en weet jij een dierenarts die aan de cursus zou willen deelnemen? Op het deel van deze website voor dierenartsen vind je de nascholingsagenda!

DISCLAIMER
Ervaring van de vermelde dierenartsen met cavia’s loopt nu eenmaal uiteen en het volgen van een tweedaagse cursus biedt in principe geen garantie voor de beste behandeling van jouw cavia. Caviawijzer verbindt op geen enkele wijze caviakundigheid aan deze vermelding.

Inhoud van deze website is onderheven aan veranderingen, tevens beschermd met auteursrechten. Deel de link, niet de schermafbeelding!