Dierenartsen van de Caviadokterlijst

DIERENARTSEN VAN DE CAVIADOKTER-LIJST
Zoek jij een gezelschapsdierenarts bij jou in de buurt met interesse voor het behandelen cavia’s? De hieronder vermelde dierenartsen hebben de tweedaagse nascholing van Caviadokter gevolgd. De vermelding op deze website is een service, verleend aan de Caviadokter Facebookgroep. Deelname aan deze tweedaagse nascholing is het enige criterium van deze vermelding.

Ga met een ernstig zieke cavia naar een ervaren cavia-dierenarts!

Het behandelen van een knaagdier en een cavia in het bijzonder is een behoorlijke kunst en vraagt om een hele specifieke benadering. Niet alle gezelschapsdierenartsen zijn voldoende getraind of nageschoold in het behandelen van cavia’s. Op deze lijst vind je dierenartsen met meer en minder ervaring. Wij adviseren om met een ernstige zieke cavia of bij meer complexe problemen (blaassteen, gebit) naar een dierenarts te gaan, die aanzienlijk veel kennis van én ervaring met cavia’s heeft.

Dierenarts van de lijst?

Heb je een wijziging voor jouw vermelding op deze lijst? Stuur dan een e-mail naar wijzig@caviawijzer.nl.

Schermafbeelding?

Liever niet. Caviawijzer stelt het zeer op prijs als je geen schermafbeeldingen deelt op sociale media. In plaats daarvan willen wij  je vragen de link naar deze website te delen op Facebook, Instagram of Twitter. Waarom? Op deze manier deel je namelijk altijd de laatste versie, want er verandert nog wel eens wat. Daarbij verwijs je op deze manier naar de originele bron, namelijk deze website. En daar worden onze auteurs (met hun rechten) blij van. Dank je wel.

Vind door Caviadokter nageschoolde dierenartsen in Nederland en België:

***DISCLAIMER***

Ervaring van de hier vermelde dierenartsen met cavia’s loopt nu eenmaal uiteen en het volgen van een tweedaagse cursus biedt in principe geen garantie voor de beste behandeling van jouw cavia. Caviawijzer noch de artsen verbinden op geen enkele wijze caviakundigheid aan deze vermelding.

Inhoud van deze website is onderheven aan veranderingen, tevens beschermd met auteursrechten. Deel de link, niet de schermafbeelding!