Dierenartsen aanbevolen door eigenaren

Heb je al gestemd op jouw dierenarts?

Dierenartsen aanbevolen door eigenaren
Op onder meer Facebook en Instagram hebben wij de vraag gesteld: Welke dierenarts kan een cavia behandelen; wie beveel jij aan? Vele reacties met verschillende artsen kwamen bij ons binnen. De redenen van de aanbeveling zijn uiteenlopend: van lief voor mijn cavia’s tot zeer kundig.

Hieronder vind je de link naar het resultaat voor Nederland en België.

Resultaat Nederland

Resultaat België

Deze lijsten zijn dynamisch en worden geactualiseerd op basis van echte ervaringen in combinatie met onze open polls op deze website en Facebook (Caviawijzer Polls).

Ga met een ernstig zieke cavia naar een zeer ervaren cavia-dierenarts!

Het behandelen van een knaagdier en een cavia in het bijzonder is een behoorlijke kunst en vraagt om een hele specifieke benadering. Niet alle gezelschapsdierenartsen zijn voldoende getraind of nageschoold in het behandelen van cavia’s. Op deze lijst vind je dierenartsen met meer en minder ervaring. Wij adviseren om met een ernstige zieke cavia of bij meer complexe problemen (blaassteen, gebit) naar een dierenarts te gaan, die aanzienlijk veel kennis van én ervaring met cavia’s heeft.

Inhoud van deze website is onderheven aan veranderingen, tevens beschermd met auteursrechten. Deel de link, niet de schermafbeelding!