Disclaimer

DISCLAIMER

Deze website, noch de eigenaar van deze website, is niet verantwoordelijk voor schade in welke vorm dan ook, die voorkomt uit het gebruik van deze website of informatie, die op deze website wordt aangeboden.

Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desalniettemin kan er door een invoerfout of ten gevolge van nieuw inzicht een onjuistheid op deze website vermeld staan. Ook dan geldt dat deze website, noch de eigenaar van deze website, niet verantwoordelijk is voor (eventuele) schade die voortkomt uit (onjuiste) informatie dan wel (tijdelijke) onbeschikbaarheid van  informatie op deze website.

De bezoeker of gebruiker, en niet deze website of diens eigenaar, is zelf aansprakelijk voor alle mogelijke consequenties, die kunnen voortkomen uit het raadplegen van deze website. Deze disclaimer is voor het laatst bijgewerkt op 2 april 2020.

Verantwoording
De informatie op deze website is verkregen uit wetenschappelijke literatuur, expert opinies alsook gebaseerd op klinische ervaringen van verschillende caviakundige dierenartsen. In de verantwoording is veelal terug te vinden waarop de informatie gebaseerd is.

Inhoud van deze website is onderheven aan veranderingen, tevens beschermd met auteursrechten. Deel de link, niet de schermafbeelding!