Copyright

COPYRIGHT
Op alle teksten, afbeeldingen en bijlagen op en van deze website rusten auteursrechten (copyright).

Wil je informatie van deze website overnemen?
Dat mag. Maar uitsluitend nadat je daarvoor van ons schriftelijke toestemming hebt gehad. Dat hebben wij trouwens niet zelf bedacht, dit is wettelijk vastgelegd in de wet auteursrechten.

Schermafbeeldingen

Het auteursrecht staat het ook niet toe dat schermafbeeldingen van websites worden gedeeld zonder toestemming van de maker (schrijver, fotograaf, vormgever) op sociale media. Facebook en Instagram bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om een dergelijk post direct te laten verwijderen en de persoon die het plaatste een waarschuwing te geven.

Caviawijzer stelt het zeer op prijs als je geen schermafbeeldingen deelt op sociale media. In plaats daarvan vragen wij je de link naar deze website te delen op Facebook, Instagram of Twitter.
Niet zozeer vanwege het auteursrecht, maar omdat er nog wel eens wat wordt aangepast op onze website. Door de link te delen deel je altijd de laatste en juiste versie. Daarbij verwijs je op deze manier naar de originele bron, namelijk Caviawijzer. Natuurlijk worden ook onze auteurs, vormgevers, fotografen en andere medewerkers van deze website daar blij van.

Inhoud van deze website is onderheven aan veranderingen, tevens beschermd met auteursrechten. Deel de link, niet de schermafbeelding!