Colofon

Caviawijzer is een onafhankelijk platform. Het is een initiatief van een cavialiefhebber met een universitaire medisch wetenschappelijke achtergrond.
Het doel van Caviawijzer is om de beperkte (evidence based) informatie die er is, te verzamelen op een plek. Eigenaren en dierenartsen kunnen gratis gebruik maken van platform Caviawijzer.

De informatie en adviezen op Caviawijzer zijn het resultaat van een zorgvuldige weging van wetenschappelijke literatuur, praktijkervaringen en experts opinions. Caviawijzer maakt geen keuzes op basis van wat een specifieke dierenarts vindt en Caviawijzer is ook niet tegen dierenartsen die iets anders adviseren dan wat op Caviawijzer vermeld wordt. Bij Caviawijzer zijn alle dierenartsen welkom.

De redactie van Caviawijzer staat open voor feedback, suggesties, verbeteringen en bijdragen van zowel eigenaren als dierenartsen. Stuur gerust een e-mail naar redactie@caviawijzer.nl

Er wordt samengewerkt met verschillende dierenartsen. Ook zijn er dierenwelzijnsbeleidsmakers en dierenjuristen betrokken bij de ontwikkeling van dit platform. Vanwege privacyredenen en/of persoonlijke wensen vermelden wij geen namen van deze personen.

Team Caviawijzer

Maus
cavia-woordvoerder

Marieke
oprichter

Andy
webdeveloper

Deb
office

dierenarts

dierenarts

dierenarts

jurist

Caviawijzer is als handelsnaam geregistreerd onder Kamer van Koophandelnummer 34351939.

Caviawijzer is eigendom van het medische mediabureau Marsprine, geregistreerd onder eveneens Kamer van Koophandelnummer 34351939.

Correspondentie:
Caviawijzer
T.a.v. Redactie – BOX C0277
Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam

De website is gerealiseerd door het medische mediabureau Marsprine. Wanneer je een technische vraag hebt over de website, kun je contact opnemen per e-mail via info@marsprine.com

Inhoud van deze website is onderheven aan veranderingen, tevens beschermd met auteursrechten. Deel de link, niet de schermafbeelding!