Cavialiefhebber

Welkom Cavia-eigenaar

Wil jij graag meer weten over de gezondheid en ziektes van jouw cavia? Ben je op zoek naar een dierenarts die cavia’s behandelt in jouw regio? Of wil jij je goed voorbereiden op een bezoek aan een dierenarts?

Dan ben je op de juiste plek bij Caviawijzer!

Op dit deel van de website vinden (aankomend) cavia-eigenaren, liefhebbers (in wording) en ook hobbyfokkers meer informatie over de verzorging, gezondheid en ziektes van cavia’s. Op de pagina ‘vind een dierenarts’ hebben wij dierenartsen vermeld, die zich hebben toegelegd op het behandelen van cavia’s of daar recent mee begonnen zijn.

Caviawijzer behartigt de belangen van cavia’s en biedt jou de meest actuele medische informatie over cavia’s op laagdrempelige wijze via deze website. De website wordt bijna wekelijks aangevuld met nieuwe informatie. Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van aanvullingen op deze website, volg Caviawijzer dan op Facebook of Instagram!

De informatie op deze website is geverifieerd door dierenartsen en mede tot stand gekomen in samenwerking met caviakundige dierenartsen.

Heb je al gestemd op jouw dierenarts?

Zoek je een dierenarts?

Ben jij een dierenarts?

Wist je dat wij op ons platform ook meer informatie voor dierenartsen hebben? Via ons logo kom je terug op onze voorpagina. Of klik op de button hieronder om direct naar het dierenartsenportaal te gaan.

Inhoud van deze website is onderheven aan veranderingen, tevens beschermd met auteursrechten. Deel de link, niet de schermafbeelding!