Dierenartsen

Welkom Dierenarts,

Op het dierenartsenportaal van Caviawijzer. Op dit deel van de website vinden dierenartsen meer informatie over de diagnostiek en behandeling van zieke cavia’s. Het is vooral een naslagwerk in wording, zodat alle evidence based informatie en praktijkervaringen op een plek beschikbaar zijn.

Bepaalde pagina’s, waaronder farmacotherapie (medicatieoverzicht met doseringen), zijn uitsluitend bestemd voor dierenartsen en alleen toegankelijk met persoonlijke inloggegevens. Deze kunnen dierenartsen aanvragen via aanmelden@caviawijzer.nl.

Heb je een cavia?

Dit deel van ons platform is uitsluitend voor dierenartsen. Via ons logo kom je terug op onze voorpagina. Of klik op de button hieronder voor het deel voor cavialiefhebbers.

Volg ons!

Caviawijzer behartigt de belangen van cavia’s en biedt de meest actuele medische informatie over cavia’s op laagdrempelige wijze via deze website. Er volgen bijna wekelijks aanvullingen op deze website. Caviawijzer deelt updates vaak ook op Facebook of Instagram.

Inhoud van deze website is onderheven aan veranderingen, tevens beschermd met auteursrechten. Deel de link, niet de schermafbeelding!