Zoek contact

Casus delen?

Heb je een suggestie voor de website, of heb je een bijzondere casus die je met ons wilt delen? Stuur jouw bericht naar: redactie@caviawijzer.nl

Aanvragen logingegevens

Wil je toegang tot de pagina’s voor dierenartsen? Stuur dan een e-mail met jouw naam, jouw CIGB-nummer en de gegevens van de praktijk waar je werkzaam bent naar aanmelden@caviawijzer.nl. In onze privacyverklaring lees je hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Wijzigen gegevens vermelding dierenarts

Word jij als dierenarts vermeld op deze website en heb je een wijziging voor jouw vermelding? Stuur een e-mail naar wijzig@caviawijzer.nl.

Intercollegiaal overleg

Wil je een dier doorverwijzen voor echografie of specifieke chirurgische behandeling? Of overleggen? Vind op deze pagina verschillende dierenartsen die cavia’s behandelen.

Ben je een dierenarts en behandel jij cavia’s en zou je graag een casus willen bespreken met collega’s? Dr. Eva Stoffels heeft een besloten Facebookgroep voor dierenartsen: Caviadokter intercollegiaal overleg voor dierenartsen.

Technische vragen over de website

Voor technische vragen over deze website kun je contact opnemen met Marsprine, het medische communicatiebureau dat deze website heeft ontwikkeld en gerealiseerd. Je kan ze bereiken op info@marsprine.com