Zoek contact

Casus delen?

Heb je een suggestie voor de website, of heb je een bijzondere casus die je met ons wilt delen? Stuur jouw bericht naar: redactie@caviawijzer.nl

Aanvragen logingegevens

Wil je toegang tot de pagina’s voor dierenartsen? Stuur dan een e-mail met jouw naam, jouw CIGB-nummer en de gegevens van de praktijk waar je werkzaam bent naar aanmelden@caviawijzer.nl. In onze privacyverklaring lees je hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Wijzigen gegevens – vermelding dierenarts

Word jij als dierenarts vermeld op deze website en heb je een wijziging voor jouw vermelding? Stuur een e-mail naar wijzig@caviawijzer.nl.

Intercollegiaal overleg – caviageneeskundige vraagstukken

Wil je een dier doorverwijzen voor echografie of specifieke chirurgische behandeling? Of overleggen? Vind op deze pagina verschillende dierenartsen die cavia’s behandelen.

Je mag Caviawijzer ook een casus per e-mail toesturen, die wij vertrouwelijk aan ervaren cavia-dierenartsen kunnen voorleggen.

Technische vragen over de website

Voor technische vragen over deze website kun je contact opnemen met Marsprine, het communicatiebureau dat deze website heeft ontwikkeld, gerealiseerd en onderhoud. Te bereiken op info@marsprine.com en op werkdagen op 010-3072862.

Inhoud van deze website is onderheven aan veranderingen, tevens beschermd met auteursrechten. Deel de link, niet de schermafbeelding!