Online-shoppen voor jouw cavia

Waar koop ik die leuke slaapmutjes voor mijn cavia? Zijn die cavia-sleutelhangers al te koop? En waar koop ik nu de voedingsformules van Marumoto (van dr. Eva Stoffels)?

Wij ontvangen met regelmaat e-mail met dergelijke vragen. Dus tijd voor een nieuwe categorie in onze berichten: online-shopping voor de cavia. In dit eerste deel beantwoorden wij ook tegelijk twee vragen.

De Marumoto-voedingsformules die ontwikkeld zijn door dierenarts dr. Eva Stoffels zijn heden te koop bij Cavycare.nl. Deze website is gemaakt en in het beheer van Melissa. En verkoopt naast de Darm+, vitamine C-poeder, calciumgluconaat en Body Build nog veel meer handige cavia-hulpmiddelen. Wie goed kijkt, vindt daar ook alvast die leuke caviasleutelhanger, die je op de Facebookpagina van Caviawijzer en onze Instagram kunt winnen.

Neem eens een kijkje!

Heb jij een leuke online-shopping tip voor cavia’s? Stuur ons een bericht en wie weet lees je jouw tip terug in een van de volgende berichten.

Inhoud van deze website is onderheven aan veranderingen, tevens beschermd met auteursrechten. Deel de link, niet de schermafbeelding!