Tips voor de feestelijke decembermaand

Onze Maus is druk op zoek geweest naar leuke, handige en lekkere cavia-artikelen voor de feestdagen en het nieuwe jaar. Lees hier het resultaat.

TIP 1: VANESTE FLEECELINERS
‘Comfort voor cavia en eigenaar’

Vaneste verkoopt op hun website fijne kwaliteit fleeceliners. In diverse afmetingen. Bijvoorbeeld in het formaat van jouw kooi of C&C Cage. Er zijn diverse kleuren verkrijgbaar, de onderlegger heeft een anti-slip laag en is wasbaar. Maus: ‘Zelfs als ik Valentijn achterna zit glijdt de fleeceliner niet weg. Ook kan ik lekker veel plassen, zonder dat ik natte pootjes krijg.’
Met de kortingscode CAVIA15 krijg je t/m 31 december 2023 eenmalig 15% korting op jouw aankoop boven de 25 euro op de website van Vaneste.


TIP 2: PIGGINESS DESIGNS

‘Leuk voor jezelf of een bevriende cavialiefhebber’

Pigginess heeft mooie caviadesigns gemaakt en een crowdfunding geopend. Voor jouw bijdrage ontvang je Pigginess-kaarten, stickers, een kalender of zelfs een hele set van al die mooie hebbedingen. Je moet er nog wel even op wachten, want het is zoals dat heet een crowfunding. Maar een beetje anders, dan anders: of het doel nu wel of niet gehaald wordt, je ontvangt jouw bestelling sowieso. Maus kijkt al uit naar zijn mooie set kaarten en stickers.
Deelnemen en mooi caviadesigns ontvangen kan al vanaf 3 euro.
De crowdfunding van Pigginess vind je op Indiegogo.


TIP 3: KNAAGBOX KERSTPAKKET
‘Lekkers voor de wheekers’

Een doos vol met lekkernijen voor de cavia of het konijn. Speciaal voor de feestdagen heeft Knaagbox een Kerstpakker. Maus: ‘Ik ben erg benieuwd naar die snuffelknuffel op het plaatje op de website van Knaagbox.’
Het kerstpakket van Knaagbox kun je bestellen op de website van Knaagbox.

Alvast fijne feestdagen!

Let op: Maus maakt hier reclame voor producten buiten de website. Caviawijzer ontvangt geen vergoeding voor het vermelden van de producten.

Inhoud van deze website is onderheven aan veranderingen, tevens beschermd met auteursrechten. Deel de link, niet de schermafbeelding!