Waarom wordt Dierenkliniek Wilhelminapark niet vermeld op Caviawijzer?

Het is een vraag die Caviawijzer zo af en toe krijgt. Helaas soms al met een antwoord erbij. Vaak niet hét antwoord van Caviawijzer zelf.
Het antwoord van Caviawijzer

Hoogtijd voor een antwoord van Caviawijzer: Het niet vermelden van Dierenkliniek Wilhelminapark is geen onwil van Caviawijzer en ook niet omdat Caviawijzer bevooroordeeld is of onderscheid maakt. Bij Caviawijzer zijn alle dierenartsen welkom. Dat geldt dus evengoed voor Dierenkliniek Wilhelminapark. De reden dat Caviawijzer Dierenkliniek Wilhelminapark niet meer vermeld is omdat Dierenkliniek Wilhelminapark dit zelf niet wil.

Caviawijzer geeft gehoor aan verzoek van Dierenkliniek Wilhelminapark

Caviawijzer heeft gehoor aangegeven aan deze wens van Dierenkliniek Wilhelminapark en Dierenkliniek Wilhelminapark verwijderd van Caviawijzer. Ook heeft Caviawijzer de eigenaar laten weten dat de deur naar het platform nog altijd openstaat voor Dierenkliniek Wilhelminapark.

Dierenkliniek Wilhelminapark wil niet bijdragen aan Caviawijzer

Caviawijzer betreurt dit, want had bijvoorbeeld graag met Dierenkliniek Wilhelminapark van gedachten gewisseld over bijvoorbeeld gebitsziekten en de informatie die deze praktijk aanbiedt op dierengebit.nl.

Caviawijzer heeft meerdere keren het initiatief genomen om een open gesprek met Dierenkliniek Wilhelminapark te voeren. Helaas zonder succes.

Caviawijzer staat voor goede zorg voor cavia’s.

Met het platform Caviawijzer hopen wij de zorg voor zieke cavia’s beter te maken. Caviawijzer doet dit door kennis van zieke cavia’s beschikbaar te stellen. De website van Caviawijzer is er voor dierenartsen en eigenaren. Laagdrempelig biedt Caviawijzer informatie over zieke cavia’s en dat aan de hand van de meest recente inzichten. Daarbij verbindt Caviawijzer dierenartsen en eigenaren in heel Nederland en België met elkaar.

De adviezen op Caviawijzer zijn zorgvuldig gewogen

De informatie en adviezen op de website van Caviawijzer zijn het resultaat van een zorgvuldige weging van literatuur, praktijkervaringen en experts opinions. Caviawijzer maakt geen keuzes op basis van wat een specifieke dierenarts vindt en Caviawijzer is ook niet tegen dierenartsen die iets anders adviseren dan Caviawijzer.

Caviageneeskunde is nog volop in ontwikkeling

De caviageneeskunde is nog volop in ontwikkeling. De website van Caviawijzer is dan ook een zogenaamd ‘levend document’. Behandelingen die 10 jaar geleden het beste waren, zijn nu vaak ingehaald door betere behandelingen. En over 10 jaar zijn de adviezen op deze website misschien ook wel achterhaald, als Caviawijzer deze niet bijhoudt. De reden dat Caviawijzer op de hoogte probeert te blijven.

Verschillende dierenartsen dragen bij aan Caviawijzer

Dit doet Caviawijzer onder meer door in gesprek te gaan met verschillende cavia-artsen of algemeen dierenartsen die cavia’s behandelen. Het doel van Caviawijzer is om de beperkte (evidence based) informatie die er is, te verzamelen op een plek. Namelijk op platform Caviawijzer. Een gratis service voor eigenaren en dierenartsen.

Caviawijzer is een naslagwerk, geen nascholingsinstituut

Ondanks dat Dierenkliniek Wilhelminapark niet meer op Caviawijzer vermeld wilt worden, wordt Caviawijzer wel verscheidene keren genoemd op de website van Dierenkliniek Wilhelminapark. Dit is niet aan Caviawijzer gevraagd en ook niet met Caviawijzer afgestemd. Hierdoor wordt er niet altijd op juiste wijze naar Caviawijzer gerefereerd. Zo is op de website van Dierenkliniek Wilhelminapark te lezen dat één van de medewerkers nascholing via caviawijzer.nl heeft gevolgd. Dit is niet juist. Caviawijzer verzorgt geen nascholing, maar is uitsluitend een naslagwerk. Het nascholen is dan ook niet de verdienste die Caviawijzer toebehoort. De medewerker van Dierenkliniek Wilhelminapark is nageschoold door Caviadokter dr. Eva Stoffels.

#caviawijzer #dierenkliniekwilhelminapark #caviadokter #cavia-arts #dierenartsen #caviageneeskunde

Inhoud van deze website is onderheven aan veranderingen, tevens beschermd met auteursrechten. Deel de link, niet de schermafbeelding!